RCERO - SPREJEMNICA

Sprejemnica je locirana ob vhodu v upravno stavbo, pod stopniščem v drugo nadstropje in je funkcijsko namenjena prav vsem tako za druženje sodelavcev kot tudi informiranju obiskovalcem. Preprost, predvsem pa udoben kotiček v pritličnem delu upravne stavbe, kjer smo upciklirali več kot 400 papirnatih cevi, ki se med sabo vizualno povezujejo s spuščeno stropno inštalacijo in upcikliranima vinskima steklenicama, kot ambientalna luč, ter spodnjo dolgo klop, katero prekinja odlagalna miza in na koncu še visok pult, ki ima zadaj tudi prostor za odlaganje raznega informativnega materiala. Celotno spodnja inštalacija stoji na kovinskem okvirju, kar omogoča prestavljanje in enostavno čiščenje. Natur barvna paleta z nevsiljivim zelenim tekstilom, daje zelo topel in domač občutek obiskovalcu že takoj ob vhodu.

© 2016 Trash Design, Jurij Vahtar s.p.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle